dinsdag 6 oktober 2015

Katy Perry geobsedeerd door buitenaardsen

Sinds haar scheiding is zangeres Katy Perry (30) geobsedeerd geraakt door buitenaardse wezens. Tijdens haar streng religieuze opvoeding werd alles heel erg zwart-wit voorgesteld, waardoor ze gefascineerd raakte door bovennatuurlijke onderwerpen.



Katy ziet nu meer kleur in de wereld en begint vragen te stellen. Ze heeft een belangstelling ontwikkeld voor zaken die het menselijk verstand te boven gaan.

Ze raakte met name geïnteresseerd in het buitenaardse na het kijken van de Amerikaanse televisieserie Ancient Aliens, waarin de mogelijkheid wordt onderzocht dat buitenaardsen de aarde duizenden jaren geleden bezochten. Ze kan er geen genoeg van krijgen. Katy heeft inmiddels 50 DVD’s besteld.

De zangeres is ervan overtuigd dat buitenaardsen de aarde zullen bezoeken. Ze hoopt dat ze haar zullen herkennen wanneer ze komen. Perry schreef er zelfs een nummer over.


Katy Perry is niet de enige artiest die bekent gefascineerd te zijn door het bovennatuurlijke. Zo heeft de Amerikaanse rockzanger en acteur Meat Loaf regelmatig diepgaande gesprekken met geesten. En achter de schermen van het Britse programma The X-Factor sprak Robbie Williams met een oud-deelnemer van de show over buitenaards contact en UFO’s.


[rollingstone.com]

Populaire artikelen