dinsdag 22 september 2015

Gepensioneerde piloot ontmoet ufo

Het internet wordt tegenwoordig overspoeld met aandachttrekkers die allerei nepvideo’s en foto’s van UFO’s plaatsen. Wanneer je echter te maken hebt met de combinatie van een gepensioneerde piloot en een ouderwetse polaroid camera dan weet je dat een waarneming echt is.

De waarneming vond plaats op 13 september 2015 rond een uur of drie in de middag in de Amerikaanse staat Montana. De getuige reed over Highway 278 in het zuidwestelijk deel van Montana toen hij een groot vreemd object zag hangen boven de bergen.


Hij parkeerde zijn auto, stapte uit en maakte een foto met zijn ouderwetse polaroid camera. Net toen hij de foto had genomen, schoot het object weg in minder dan 2 seconden. Een stel uit Texas was ook gestopt, maar die bleven niet lang staan want die waren heel erg geschrokken en maakten snel dat ze weg kwamen.


Hoewel beiden een mobiele telefoon bij zich hadden, wilden ze daarmee geen foto van het vreemde object in de lucht maken. De getuige vertelde dat hij een soort elektrische energie in de lucht ervoer en het gevoel had dat zijn haren recht overeind stonden. Het object had lange dunne vleugels met aan elk een uitsteeksel aan het einde. Het object was ongeveer 5 minuten zichtbaar en hing stil in de lucht. Volgens de getuige bevond het zich niet hoger dan maximaal 100 meter van de aarde om vervolgens binnen enkele seconden met een enorme snelheid te verdwijnen.


De foto is een gescande versie van een polaroidfoto, genomen met een oude SX-70 camera. Jammer dat de twee mensen uit Texas vanwege hun grote angst weigerden om opnames te maken.

[ufosnw.com]


Populaire artikelen